Michel zilver met een goude rand

Michel is dit weekend 2e geworden in de ereklasse 71/2 met een fantastisch moyenne van iets boven de 40. michelTot de finale was hij nog ongeslagen en daarin trof hij de Europees kampioen Raymund Schwertz. Een remise was voldoende omdat Raymund 1 partij had verloren.
Raymund begon en in de 2e beurt maakte hij de partij uit met een serie van 194.
Michel begon aan zijn nabeurt en wist wat te doen n.l. slechts 190 caramboles maken.
Het leek er lange tijd op dat hij het zou flikken maar hij strande op 161 caramboles.
Een fantastische finale met een groot kampioen, Raymund, en onze Michel.
Zodra de media mooie stukken schrijven voeg ik deze toe.
Klik hier voor de uitslagen en standen.

Een trotse supporter.

Limburger verslaat zijn teamgenoot Michel van Silfhout in finale kader 71/2

RAYMUND SWERTZ KAMPIOEN MET MINIMAAL VERSCHIL

HAARLO ? Wie Raymund Swertz dit jaar wil verslaan in de kaderspelen, moet niet alleen heel sterk zijn, maar vooral ook een ongekende vechtlust laten zien. De Limburger is een veelwinnaar dit jaar, laat zijn fantastische techniek in alle toernooien zien en is op zijn best als de spanning het hoogst is.

Twee mooie, aansprekende overwinningen in twee maanden tijd werden dit weekend gevolgd door de Nederlandse titel in het kader 71/2. Michel van Silfhout was een stugge concurrent, maar moest in een voortreffelijke finalepartij buigen voor de kampioen: 200-171 in 2 beurten met een winnende serie van 194.

De kampioen maakte ??n misstap tussendoor, in de vierde ronde tegen Micha van Bochem (200-64 in 6). Daardoor kwam Michel van Silfhout na een sterke reeks van overwinningen op kop in het klassement. De teamgenoot van Raymund Swertz in de topteamcompetitie bleef in moyenne echter achter Swertz, die met de winst in de finalepartij op gelijke matchpunten kwam, maar met 42.13 een beter gemiddelde had dan Van Silfhout met 40.32.

Dave Christiani eindigde als derde op het podium met alleen twee verliespartijen tegen de twee koplopers en 26.34 gemiddeld. Vierde werd Sam van Etten.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *