Onderweg naar de nationale titel

IMG-20160507-WA0002-2Wat was de eerste etappe van de Giro spannend! Met een verschil van een paar biljartballen won Tom Dumoulin de tijdrit. Heeft biljarten iets met fietsen te maken? Jazeker! De tussenronde in de C-1 werd uiteindelijk beslist door het percentage gemaakte caramboles, dus ook een uitermate spannende aangelegenheid.
Een kleine bloemlezing over hoe het zover heeft kunnen komen.
Allereerst dinsdagavond loten. In deze loting deed Ton niet mee. Had reeds ver van tevoren een vakantie geregeld. Uiteindelijk kwam uit de loting naar voren dat Dienand en Hannes 1 partij spelen en Rob en Hans 2.
De speeldag zelf. Hans om 06.00 al bij de bakker om brood te halen voor het gezamenlijke teamontbijt in huize Maher. Tijdens het ontbijt nog een opbeurend telefoontje van Jeannette en vervolgens vertrekken naar de biljartarena in Doesburg. Gelukkig werd er op 3 tafels gespeeld. Zeker als je maar 1 partij hoeft te spelen is dit prettig.
Ik zal jullie deze keer niet vermoeien met cijfers, maar wel een feit is dat niemand van de aanwezige spelers boven zijn eigen niveau uitkwam. Uiteindelijk was het resultaat dat de 3 teams een keer wonnen en verloren met 4-2. Het percentage gemaakte caramboles gaf uiteindelijk de doorslag en met een voorsprong van (bij benadering) van 2,5%, slaagden we er in om de gewestelijke teamfinale te halen. Deze zal plaatsvinden op 28 mei in Losser. Weer een treetje hoger en wie weet zit er nog meer in het vat, maar dan zal er wel beter gespeeld moeten worden.
Allan en Rene, bedankt voor jullie support en last but not least, Bart Kablau bedankt dat je hebt willen arbitreren.

Groeten van blije spelers en tot ziens op 28 mei in Losser.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *