Ivo kampioen van Nederland

ivo kampioenIn februari werden er in ons clubgebouw nationale voorwedstrijden bandstoten eerste klasse gespeeld.?In de sterke poule speelde twee clubgenoten mee:
Ivo Gerritsen en Rob Hargeerds. Roger Schinning uit Dieren?promoveerde direct naar de grote tafel (moyenne boven de 6.00) en Ivo plaatste zich met een moyenne van 5,85 voor de nationale finale. Deze werd in het weekend van 12 maart gespeeld in Beesd. Ivo, die zich sterk voelt in dit spelsoort, liet vanaf dag 1 zien dat hij zeker tot de titelkandidaten behoorde. Met partijen in 10 en 11 beurten en een hoogste serie van 41 sprokkelde hij de punten bij elkaar. Aan het eind van de zondag was het nog even spannend, want terwijl Ivo al klaar was met zijn partij, was het wachten op de uitslag van de cruciale partij van de nummer 3. Die verloor echter zijn partij, waardoor Ivo op de hoogste trede van het podium belandde en kon genieten van het Wilhelmus.

Geef een reactie