Stefan Spilleman wint Ijsseltoernooi

 

IMG_20151025_191952

Het 34ste Ijsseltoernooi, dat gespeeld werd in het weekend van 24 oktober, is een prooi geworden voor Stefan Spilleman. De sterk acterende drieband ere-divisie speler versloeg in een spannende finale runner-up Jaap van Herwaarde. Na 2-2 in sets sloeg Stefan in de vijfde en beslissende set genadeloos toe. Met prachtig positiespel en fantastische oplossingen werd het 20-5 in het voordeel van Stefan.
De vereniging kan terug kijken op een zeer gezellig en dus geslaagd toernooi. Naast een woord van dank aan Jaap Eulink, Richard Kuiper en Allan Brinkert, moet zeker het barpersoneel (Hannes, Erik, Edwin en Jeanette), het bedienend personeel op de sportvloer (John) en het in grote getale aanwezige publiek niet vergeten worden. De onderlinge sfeer tussen de 20 deelnemers was fantastisch en de rivaliteit aan de tafel groot!

Memorabel was het moment tijdens de prijsuitreiking. Voorzitter Hannes Jagt en mede wedstrijdleider Allan Brinkert onthulden bij 2 biljarttafels een bord met daarop de namen Jaap Eulink en Karel Schouten.?Voor Jaap als dank voor al zijn bewezen diensten en zijn grote, tomeloze inzet voor alle edities van het Ijsseltoernooi en het sponsorwerk door de jaren heen. De naam Karel Schouten pronkt vanaf heden ook aan de Troelstralaan, opdat Karel nooit vergeten wordt.

Geef een reactie