Rob en Michel net niet

Michel en Rob hadden het biljart weekend 1 ding gemeen.Beide behaalde ze 1 winst partij te weinig om mee te doen voor de prijzen.
Michel kwam door zijn verlies partij tegen Jos Bongers op de derde plaats terecht? in zijn poule wedstrijden. De eerste 3 scoorde alle 8 punten en dus moest het moyenne de beslissing brengen. De wedstrijd om de 5 en 6 plaats werd verloren van Wiel van Gemert, een behoorlijke zwijn van Wiel kreeg 53 jongen. Achteraf kun je zeggen dat de poules indelingen wat vreemd waren maar Michel speelt een bijzonder sterk seizoen zowel op zijn PK’s , topteam, eredevisie 3 banden en bij ons in het kaderteam. Dus als u deze topper aan het werk wil zien komt u dan vooral kijken bij de thuis wedstrijden van ons kaderteam.
Speel datums zijn te vinden onder de rubriek Competitie.

eindstand poule B

Voor meer info verwijs ik naar de site van DOS Hattem.

Rob begon vrijdag met 2 verlies partijen en volgens hem niet zo best spel. Zaterdag werden echter alle 3 partijen gewonnen en sloot hij weer aan bij de koplopers.
Zijn eerste partij zondag won hij ook en een winst partij in zijn laatste partij kon hem nog op de 2e plek ( deze gaf recht op de nationale finale ) brengen. Helaas verloor hij deze wedstrijd en moest hij genoegen nemen met een vierde plaats. Toch kan Rob terug kijken op een geslaagd weekend in Eibergen.
2014-2015 Uitslag Gewest kader 38-2 3e klas Berkel en Slinge site

Een gedachte over “Rob en Michel net niet

  1. Beide Heren gefeliciteerd met U uitslagen.
    Geweldig hoe deze spelers hun club uitdragen, we zijn er trots op !!!!

Geef een reactie