Jubileum S.B.V.Z

25 jarig jubileum S.B.V.Z.


Op vrijdag 12 december jl. vierde S.B.V.Z. ( senioren biljart vereniging Zutphen ) haar 25 jarig jubileum bij De Pelikaan. Deze club heeft ? 20 leden en huurt al 25 jaar lang ons clubhuis om er elke donderdag middag een gezellige partij te biljarten.

Om half twee werd begonnen met biljarten en om vijf uur werd het stamppot buffet, verzorgd door onze huis leverancier slagerij Lammers, door de voorzitter Wiljo Leermaker geopend. De prettige relatie tussen S.B.V.Z en de Pelikaan werd benadrukt doordat alle aanwezige leden toetraden tot de vrienden van de Pelikaan.

20141212_17323120141212_175817
Na het buffet begon men aan een kleine competitie 10 over rood en het onder biljarters bekende kassie stoten.
S.B.V.Z. laat hiermee zien dat een sport vereniging op sociaal gebied veel kan beteken voor de gemeenschap , iets waar wij als Pelikaan trots op mogen zijn.
Hiermee bewijst men dat buiten de bestaande biljart competitie, de biljart sport ook nog een geweldige promotie kan zijn naar ons medemens, Ik ben dan ook van mening dat we dit moeten blijven koesteren en op deze manier de Pelikaan zich geweldig kan promoten naar buiten toe.

S.B.V.Z. namens de Pelikaan van harte gefeliciteerd met Uw 25 jarig jubileum.

Geef een reactie