Rene alweer weekend van huis

Voorronde ankerkader 38/2 1e klas

Rene speelde op 4 en 5 oktober in Kampen voorronde.
Dit ging een stuk slechter dan gehoopt, normaal plaatst die zich wel voor de finale maar dit jaar was het een fiasco. De ondergrens van 18.00 moy heeft hij zelfs niet gehaald.
Vrijdagavond plaatste ons kaderteam zich voor de volgende ronde van het beker toernooi door een remise te spelen in Woerden. Dat werd tot in de late uurtjes gevierd in het onderliggend pool centrum. Om 4.00 waren we thuis en om half tien zat Rene alweer in de auto om te biljarten in Kampen.? De eerste partij was dan ook niet best, hij kreeg 53 car. mee in 11 brt. De 2e partij ging iets beter gewonnen( 250 car) in 13 brt. Het idee om de volgende dag te knallen werd teniet gedaan doordat de wedstrijd ballen achter slot en grendel lagen en niemand van de aanwezige had de sleutel. Met deze “dodo” ballen was het inderdaad knallen alleen niet zoals van tevoren bedacht. Verloren in 11 brt, slechts 83 car. mee. De 4e partij begon al niet veel beter, in 7 brt? 56 car. In de achtste beurt zorgde een mazzel balletje voor de ommekeer met series van 148 en en 46 werd de partij gewonnen in 9 brt. Zodoende werd het toernooi toch nog met een tevreden gevoel afgesloten. Ook de andere deelnemers speelde niet hun niveau met uitzondering van Ronald van Gooswilligen( mentaliteits kwestie?).
De stand was als volgt:
1. Gooswilligen??????? 4 gesp????? 6 pnt?????? 22.30 moy???????? 119 h.s
2. Pot????????????????????????????? 4???????????????? 4?????????????? 16.41??????????????????? 110
3 Paap??????????????????????????? 4???????????????? 4??????????????? 14. 76????????????????? 148
4 Temmink???????????????? 4????????????????? 2?????????????? 16.48??????????????????? 111

Geef een reactie