Michel schrijft

Afgelopen weekend mijn 100e Nederlandse kampioenschap in de ereklasse gespeeld. Een mooi moment. Ik weet nog goed hoe ik 28 jaar geleden met knikkende knieën mijn debuut maakte. Gelukkig na een minder jaar ook eindelijk weer eens een goed toernooi gespeeld. Tegen JP na een 87-0 in de 1e beurt toch nog een 100-94 eruit gehaald in 3 beurten. Mijn beste partij verloren dit weekend nota bene… Wel van de beste speler, want JP was met name op zondag geweldig.
Een toernooi gemiddelde van 12.50 is voor mij ook goed.
Ik ben daarnaast zeer blij dat ik dit jaar de kans heb gekregen om met een nieuwe keu, de Aquiles Blue Turquoise van Inviktcues te spelen. Wat is dat geweldig! Dankjewel Esteve Mata Pardo. Verder natuurlijk veel dank aan mijn ouders die altijd voor me klaar staan en waar ik al vele jaren op de matchtafel kan trainen. Dit mag best eens gezegd worden😊

info klik hier