Koppeltoernooi

De winnaars van het driebanden koppeltoernooi 2019, Wim Kastermans en Rene Paap ontvangen de beker van winnaar vorige editie, Henk Hiddink.

Het Koppeltoernooi werd dit jaar gespeeld met 9 koppels op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli.   Vanaf het begin bleek het weer een sportief en gezellig toernooi te worden en dat was het ook. Er werd vrijdag gestreden in 3 poules met 3 koppels en zaterdag ook weer in 3 nieuwe poules van 3 koppels.   Daarna werd er een stand opgemaakt waarna de kruisfinales plaats vonden, waarna er uiteindelijk 4 koppels overbleven voor plaats 1 t/m 4 en dat waren Paap – Kastermans, Koster – Koster, Bos – Koster en Hiddink – Woudenberg.  
Uiteindelijk wonnen Paap – Kasterman en Koster – Koster waarna deze de finale speelden, en na een spannende finale Rene Paap en Willem Kastermans de uiteindelijke winnaars en terechte kampioenen waren.
Rene en Willem dan ook gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap.   Verder was er ter afsluiting op de zaterdagavond ook nog een kleine feestavond met een zanger erbij. Ook dat was weer een gezellige happening met groep gezellige mensen.   Al met al weer een geslaagd toernooi.  
Verder wenst B.V. De Pelikaan iedereen een mooie zomer en goede vakantie toe.   Eindstand;   1. Rene Paap – Willem Kastermans
2. Frans Koster – Wim Koster
3. Henne Bos – Hennie Koster
3. Henk Hiddink – Herman van Woudenberg
5. Thijs van Dam – Patrick van Dam
6. Hennie van Zon – Allan Brinkert
7. Bert Paap – Rene Oldenkotte
8. Dinand van de Kaa – Herman Kalthof
9. Ivo Gerritsen – Joop Hendriksen