Gew. finale 3e klas kader

Afgelopen weekend is de gewestelijke finale 3e klas kader 38/2 bij ons gespeeld. Vrijdag stonden Jordy de Kruijf (22.00 moy), Dennis Gorter (14.00) en Jeroen van Alst (11.00) aan de leiding met 2 gewonnen wedstrijden. Zaterdag haakte Dennis af door al zijn 3 partijen te verliezen. Jeroen won zijn 3 partijen en Jordy verloor 1 partij tegen Anton Zwier. Op zondag was al bijna zeker wie naar de Nationale finale zouden gaan, Jeroen en Jordy. Beide spelers wonnen hun eerste partij, dus de finale moest bepalen wie zich kampioen mocht noemen. Jeroen had 12 punt en 11.00 moy en Jordy had 10 punt en 14.00 moy. Jeroen nam al snel een voorsprong maar Jordy kon goed bijblijven. Met nog 1 tegaan miste Jeroen en Jordy tikte de partij beheerst uit. Jeroen moest de nastoot maken en deed dat ook. REMISE in 8 brt. Vermelden waard waren de partijen in 5 brt van Jordy en 6 brt van Jeroen en Anton.

van links naar rechts: B.de Neef, E.Geurtsen, A.Zwier, J.van Alst, J. de Kruijf, J.Westerbeek, D.Gorter en S.Visser