Hans en Rene arbitreren in Haarlo

Hans Schipper en Rene Paap zijn nieuwe arbiters van het eredivisie team HCR Prinsen
uit Haarlo. Het is een hele uitdaging om de grote jongens van het driebanden te tellen.
Nieuw dit jaar is de tijdklok, ieder speler heeft 40 seconde om zijn stoot te voltooien.

Debutant HCR Prinsen begint thuis tegen landskampioen A.E.J./Dallinga PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jaap G?nning
donderdag 04 september 2014 08:40
Debutant HCR Prinsen had zich bij het begin van de start van de eredivisie driebanden wel een gemakkelijker tegenstander kunnen voorstellen dan landskampioen A.E.J./Dallinga uit Sluiskil. Met spelers als Fr?d?ric Caudron, Dick Jaspers, Eddy Merckx en Jean-Pal de Bruijn komt zondag direct wel het neusje van de driebanden zalm naar Haarlo.Maar ook in Haarlo heeft men niet stil gezeten en is er driftig gezocht naar versterking en men hoopt die gevonden te hebben door het aantrekken van Anno de Kleine en Christian Rudolph. De Kleine komt van het Lochemser Holland Mineraal en de Duitser Rudolph heeft vele jaren triomfen gevierd met BC Hengelo.

De prioriteit in Haarlo ligt in eerste instantie op handhaving en men denkt in de Achterhoek met het team dat verder bestaat uit Markus Galla, Raymund Swertz, captain Michel van Silfhout, de Belg Johan Claessen, Dave van Geel en Freddy ter Braak te kunnen bewerkstelligen De algemene indruk is dat het een zwaar seizoen gaat worden, omdat niet alle spelers een (lange) eredivisie ervaring hebben. De wedstrijd begint zondag om 13:00 uur aan de Eibergseweg in Haarlo met de partijen tussen Swertz en Merckx en Van Silfhout en De Bruijn. Daarna spelen Galla tegen Jaspers en De Kleine tegen Caudron.

Geef een reactie