Michel kampioen bandstoten ereklasse

Michel is dit weekend ongeslagen kampioen geworden.
Prachtig resultaat en gefeliciteerd.
www.carambole.nl/nieuws/prachtig-bandstoten-weekend-met-twee-nks

Uitslag NK Bandstoten Ereklasse Afferden. Het was een mooi toernooi en spannend tot en met de finalepartij van Michel van Silfhout tegen Sam van Etten waarin Michel in 11 beurten de winst naar zich toe trok 125 ? 85. Een verdiende overwinning van Michel, dikke proficiat!
Eindstand: 1 Michel van Silfhout; 2 Sam van Etten; twee nummers 3: Dave Christiani en Rene Tull waarvan de laatste door zijn overwinning verzekerd is van deelname aan de/het NK Biljartvijfkamp 2018 in Berlicum.
Voor Raymund Swertz liep het dit weekend niet zoals we van hem gewend zijn, slechte generale en hopelijk een goede uitvoering komend weekend in Griekenland, succes Raymund. Eric Dericks heeft laten zien dat hij ook best wel kan biljarten door een paar fraaie series neer te leggen. Demi Pattiruhu begon regelmatig met een mooie serie en viel dan in de tweede helft weer terug. Ook bij Dennis Timmers zat het dit weekend niet mee. Jos Bongers liet zijn ervaring zien in schitterende oplossingen en Wiel van Gemert zorgde voor fraaie caramboles waarin hij liet zien en voelen dat ?tijd? een belangrijke factor is in zijn spel maar niet voor een organisatie. Op de foto’s de nummers 3 Dave en Rene die nog maar net op blokje 3 passen, Sam van Etten de nummer 2 en Michel van Silfhout een terechte nummer 1. Dikke proficiat allemaal!