Verslag Brocantiquetoernooi

Vrijdagavond 15 september en zaterdag 16 september vond weer het jaarlijkse Brocantiektoernooi plaats bij de Pelikaan.?Met 18 deelnemers van verschillende clubs was het weer druk bezet.?De gezelligheid voerde de boventoon, maar er werd ook serieus gebiljart.
De dames hebben het dit jaar goed gedaan. Na de poulefase stonden?Monique van den Hoorn en Jolanda Frederiksen er goed voor.?Henne van Zon viel op door zijn eerste partij uit te maken met een gemiddelde van 7.00.?In 5 beurten was ie klaar met zijn 35 caramboles. Dat beloofde wat te worden.?

Uiteindelijk bleken Rob Jaspers, Henne van Zon, Jolanda Frederiksen en Dennis Oosterlee te gaan strijden op de eerste vier plaatsen.?Rob Jaspers verloor van Jolanda en Dennis won van Henne.?En zo hadden we een finale tussen Dennis en Jolanda.
De gezelligheid had grote vormen aangenomen, dus het werd qua spel geen grootse finale, maar spannend en leuk was het wel.?Uiteindelijk trok Dennis Oosterlee aan het langste eind en hadden we een kampioen.
Gefeliciteerd Dennis, goed gedaan.
Opnieuw kunnen we terugkijken op een geslaagd toernooi.?Alle deelnemers, alle vrijwilligers bedankt weer voor een geslaagd week-end.?Dank met name aan Henk Hiddink, die onvermoeibaar zorgt voor perfect materiaal, en Bart Kablau, die als assistent-wedstrijdleider een geweldige indruk heeft gemaakt.

 

?Tot volgend jaar.

Uw wedstrijdleider
Pelikaan
Henk Brekelmans

Geef een reactie