Horna – Pelikaan

Zondag eerste Pinksterdag. Daar staan we dan! Op het station van Dieren, in afwachting van de trein uit Zutphen, gevuld met o.a. 9 topspelers van onze club. Ons doel: bv Horna.
Via een klein omweggetje komen we uiteindelijk na maar liefst 2 uur en 44 minuten reizen aan in het prachtige Hoorn.
Bij binnenkomst in de lokaliteit viel direct iets op, geen bier voor 12 uur!!! Top, want dan zouden we de eerste partijen maar zo eens kunnen gaan winnen!

Klokslag 12 uur een luid gejuich vanuit de Pelikaanhoek! Zouden we de eerste partij gewonnen hebben? Nee……de tap ging los. Nou, dat hebben ze geweten daar. Gedurende de dag is er een groot aantal partijen gespeeld, waarbij wij in de einduitslag uiteindelijk aan het kortste eind trokken. Onze tegenstanders wonnen de dag met 56-38. Geen schande, want iedereen van ons was tenslotte ongetraind. Na een aantal keren flink te zijn verwend op culinair gebied, was daar ineens een blauw Ford, gevuld met Surinaams eten. Voor ons! Een topafsluiting van een geweldige dag in het clubhuis van Horna.

Maar……eigenlijk moest onze dag nog beginnen: ons klaarmaken voor de terugreis. Gaan we om 19.50 uur terug of een uurtje later? Daar begon het mee. Omdat niemand de knoop doorhakte besloten we maar om onderweg een terrasje aan te doen. Na meerdere keren de pot te hebben gevuld en het toilet van dit RESTAURANT te hebben bezocht, werden we letterlijk en figuurlijk voor deze ballentent weggestuurd. Nou ja, zoveel gezelligheid en vocaal geweld was zelfs voor de Westerlingen waarschijnlijk te veel!!
Op naar de trein dan maar. Tja……wat er toen allemaal gebeurde is met geen pen te beschrijven en dus doe ik dat hier ook maar niet…maar….als de grote organisator vanuit de Pelikaan besluit om zijn reis te ondergaan, ver verwijderd van de overige leden, dan zegt dat denk ik wel genoeg. Met pijn in de buik en kaken eindigde onze reis weer in het Oosten des lands. Wat een topdag!!!! Pelikaners die mee waren bedankt!!
Echt, deze dag had ik niet willen missen. Clubmensen in hart en nieren. Top! Ook alle credits naar bv Horna, want wat was het goed geregeld mensen!!!
Oh, en deze week maar eens horen of iedereen goed thuis is gekomen…..

1 reactie op “Horna – Pelikaan

  1. geweldig dat jullie zo een leuke dag hebben gehad, ben alleen bang dat sommige mensen als ze de volgende dag wakker worden ,denken dat ze nog in de trein zitten KEDENG KEDENG.

Geef een reactie