Alle berichten van admin

Pelikaan 5 kampioen

De Pelikaan 5 is kampioen geworden in de B1 klasse.
We feliciteren Richard, Kees, Wim en Henk met dit behaalde resultaat.
Uiteraard wensen we hun veel succes met de volgende wedstrijden.
http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=A&compid=3701&district=50

De kaderteams mogen ook nog door biljarten.
De Pelikaan 2 speelt zaterdag een play off wedstrijd tegen Willemsen, de winnaar gaat naar de halve finale.
De Pelikaan 1 ( beste nr 2 van alle poules) heeft zich al geplaatst voor de halve finale.
Succes heren kadristen.

Jan 2e

Afgelopen weekend was de district finale bandstoten 2e klas met maar liefst 4 deelnemers van de Pelikaan. Wilfred moest helaas na vrijdag afzeggen ivm ziekte. Bart speelde niet best. Dus het moest komen van Jan en Rein. Jan behaalde de 2e plaats op moyenne.
Jan gaat samen met Raymond Kramer naar het gewest.

Gewestelijke finale hoofdklasse

Afgelopen weekend is de gewestelijke finale hoofdklasse libre met 6 man gespeeld.
Zaterdag 3 ronde en zondag 2 ronde.
Het was een sportief toernooi waarin pas in de laatste ronde een mooie serie werd gemaakt door Gert Jan de Vries. De terechte kampioen Niels Giesen wensen we veel succes op de Nationale finale.

Michel kampioen bandstoten ereklasse

Michel is dit weekend ongeslagen kampioen geworden.
Prachtig resultaat en gefeliciteerd.
www.carambole.nl/nieuws/prachtig-bandstoten-weekend-met-twee-nks

Uitslag NK Bandstoten Ereklasse Afferden. Het was een mooi toernooi en spannend tot en met de finalepartij van Michel van Silfhout tegen Sam van Etten waarin Michel in 11 beurten de winst naar zich toe trok 125 – 85. Een verdiende overwinning van Michel, dikke proficiat!
Eindstand: 1 Michel van Silfhout; 2 Sam van Etten; twee nummers 3: Dave Christiani en Rene Tull waarvan de laatste door zijn overwinning verzekerd is van deelname aan de/het NK Biljartvijfkamp 2018 in Berlicum.
Voor Raymund Swertz liep het dit weekend niet zoals we van hem gewend zijn, slechte generale en hopelijk een goede uitvoering komend weekend in Griekenland, succes Raymund. Eric Dericks heeft laten zien dat hij ook best wel kan biljarten door een paar fraaie series neer te leggen. Demi Pattiruhu begon regelmatig met een mooie serie en viel dan in de tweede helft weer terug. Ook bij Dennis Timmers zat het dit weekend niet mee. Jos Bongers liet zijn ervaring zien in schitterende oplossingen en Wiel van Gemert zorgde voor fraaie caramboles waarin hij liet zien en voelen dat “tijd” een belangrijke factor is in zijn spel maar niet voor een organisatie. Op de foto’s de nummers 3 Dave en Rene die nog maar net op blokje 3 passen, Sam van Etten de nummer 2 en Michel van Silfhout een terechte nummer 1. Dikke proficiat allemaal!